Πολιτική, δίκαιο και αναζήτηση ζωής στο διάστημα

 UFO FILES

 
 
 
 
 
 
 
 
Ιούνιος 2009  

EUROPEAN EXOPOLITICS SUMMIT 2009
Είναι ένα γεγονός  για την Ευρώπη και άξιοι συγχαρητηρίων ειδικά για την ισπανική οργανωτική επιτροπή που διοργάνωσε ένα τέτοιο συμπόσιο ,με εξέχοντες ερευνητές και ιδρυτές του έξωπολιτικού κινήματος.

Ευελπιστούμε ότι και εδώ στην Ελλάδα να μπορέσουμε να έχουμε ένα επίσημο αποχαρακτηρισμό εγγράφων με θέματα (άγνωστα εναέρια  φαινόμενα - ’γνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα ) ώστε να μπορέσουμε να δούμε το κοινωνικό αυτό θέμα στο πραγματικό μέγεθος του.

Σήμερα με σχεδόν όλα τα κράτη της Ευρώπης να έχουν αποχαρακτηρίσει, ορισμένο αριθμό  έγγραφων με περιστατικά UFO, περιμένουμε και από την Ελληνική πολεμική αεροπορία αν διατηρεί αρχεία του είδους ΝΑ προχωρήσει σε αποχαρακτηρισμό περιστατικών ΑΤΙΑ συμβάλλοντας στην διαλεύκανση του φαινομένου. 
Το φαινόμενο μια πιθανής επιστημονικής παρακολούθησης του πλανήτη Γη από άλλες έλλογες μορφές ζωής αφορά όλους τους κατοίκους αυτού του κόσμου. 
Το να αποκρύπτονται πληροφορίες του είδους, είναι  σε βάρος της πολιτιστικής -πνευματικής  και επιστημονικής ελεύθερης ανάπτυξης της ανθρωπότητας.

  

  
 
 
   


  29/6/2009
Ένα μυστήριο κυλινδρικό αντικείμενο επισημάνθηκε επάνω από το Walsall,
(Μαύρη Χώρα)."West Midlandsη του Ηνωμένου Βασίλειου.

Ο συνταξιούχος δάσκαλος Mike Tunnicliffe εντόπισε το UFO το απόγευμα επάνω από τον κήπο του Walsall χθες.
Ο κ. Tunnicliffe, που εργάζεται στο σχολείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, έτρεξε να πάρει τη φωτογραφική μηχανή του, φωτογραφίζοντας το παράξενο αντικείμενο. 

Ο 63 χρόνος ανέφερε: "Ήταν μια μακριά  μαύρη κυλινδρική μορφή που φαινόταν από τη μία πλευρά της όπως ένα μολύβι." "Ήταν περίπου 30μετρα μακριά και περίπου 400μ από το έδαφος. Ήταν κάθετο και έδειχνε το έδαφος."
  
 
"Ήρθε τόσο γρήγορα αλλά μέσα σε πέντε λεπτά εξαφανίστηκε". "Ζω κοντά στο δενδρολογικό κήπο όπου κατά καιρούς έχουν υπάρξει φεστιβάλ μπαλονιών, αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν ήταν ένα μπαλόνι."

"Ούτε ήταν ένα δεμένο μπαλόνι ή ένα πηδαλιουχούμενο εύκαμπτο αερόστατο ,είμαι προβληματισμένος με αυτό που ενδεχομένως να ήταν ". Ο κ. Tunnicliffe είπε ότι είδε το αντικείμενο κατά της 2.45pm χθες. Εμφανίστηκε πρώτα επάνω από τη περιοχή Mellish κοντά από το γήπεδο του γκολφ Calderfields και  έπειτα προς το δρόμο Lichfield.
Το 2007 υπήρξαν εκθέσεις ενός ιπταμένου αντικειμένου που επισημάνθηκε επάνω από το Dudley και Wednesfield. 

UFO alert over cylinder in the sky Express & Star  
 
Χαρτης:http://maps.google.com/maps?

 26/6/2009
Ένα ερασιτεχνικό αποκαλυπτικό βίντεο παρουσιάζει ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο (UFO) να πετά  βόρεια της Μπογκοτά
.
Citynoticias στης 12 μ.μ. Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2009


YouTube - UFO Colombia News June 12 2009
 
 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  26/6/2009
Κυλινδρικό άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο παρατηρείτε από πολλαπλούς αυτόπτες  μάρτυρες  στον διεθνή αερολιμένα της Λουισβίλ.


Οι εκθέσεις για το UFOs στο διεθνή αερολιμένα της Λουισβίλ στις 24 Ιουνίου  περιλαμβάνουν  πολλαπλές  αναγνωρίσεις από διάφορους υπαλλήλους του αεροδρομίου, σύμφωνα με την κατάθεση του δικτύου UFO (MUFON).

Το άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο ήταν ένας κύλινδρος και  κατόπιν πήρε το σχήμα ενός διαμαντιού.
Το αντικείμενο κινήθηκε σε μια ευθεία γραμμή επάνω από το διάδρομο με μια αργή και σταθερή ταχύτητα σε ένα σημείο κάτω από τα σύννεφα, περίπου 1.500 πόδια. Το αντικείμενο σταμάτησε  στο τέλος μια κεκλιμένης ράμπας και αιωρήθηκε για 30 έως 45 δευτερόλεπτα, κατόπιν κινήθηκε επάνω από τα σύννεφα και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες το αντικείμενο είχε, ταχύτητα  περιστροφής περίπου 4 φορές το λεπτό και ήταν ορατό για 30 έως 45 δευτερόλεπτα μέχρι να εξαφανιστεί.  

"Η εναέρια κυκλοφορία ήταν πολύ χαμηλή σήμερα και κατά την διάρκεια της αναγνώρισής  δεν υπήρξε καμία αερογραμμή που να προσγειώνεται ή που να απογειώνεται από αυτόν τον διάδρομο". "Το αντικείμενο κινούταν ενάντια στον αέρα με ταχύτητα  5 έως 8 μίλια την ώρα" ανέφεραν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας .

Χάρτης: http://maps.google.com/maps?   

Mutual UFO Network - MUFON - Dedicated to Scientific Study of UFOs
 
 
 
25/6/2009 Οι προϋποθέσεις και τα ίχνη ζωής είναι παντού!
Ένα τεράστιος πίδακας νερού αναβλύζει από το νότιο πόλο του φεγγαριού Enceladus του Κρόνου.
Σε μια έκθεση που δημοσιεύεται στη διεθνή περιοδικό επιστήμης, οι ευρωπαϊκοί ερευνητές παρέχουν στοιχεία ότι αυτοί οι θαυμάσιοι  πίδακες  προέρχονται  από έναν αλμυρό ωκεανό.
Η ανακάλυψη θα μπορούσε να έχει θετικές επιπτώσεις στην αναζήτηση της εξωγήινης ζωής
 

 
24/6/2009 Θεαματικές φωτογραφίες από τον πλανήτη ’ρη και τα πρώτα οριστικά στοιχεία για ύπαρξη αρχαίας λίμνης στην επιφάνεια του πλανήτη!
Το πανεπιστήμιο του Κολοράντο έχει ανακαλύψει τα πρώτα οριστικά στοιχεία ύπαρξης ακτών στον ’ρη και μια ένδειξη μιας βαθιάς, αρχαίας λίμνης επιβεβαιώνοντας τις επιπτώσεις στην ανακάλυψη της ύπαρξης της "προηγούμενης" ζωής στον κόκκινο πλανήτη.

Η λίμνη υπολογίζετε να είναι περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια χρονών και εμφανίζεται να καλύπτει τουλάχιστον 80 τετραγωνικά μίλια και    βάθος 1.500 πόδια.
Τα στοιχεία ακτών, που βρέθηκαν κατά μήκος ενός ανοιχτού δέλτα, περιλαμβάνουν μια σειρά εναλλασσόμενων κορυφογραμμών και γουρνών. 
 

   
---------------------------------------------------------------------
University of Colorado      HiRISE Dunes (η ανωτέρω είναι από πρόσφατη HiR φωτογραφία του ’ρη)

 
---------------------------------------------------------------------------------------
24/6/2009 Tο σεληνιακό όχημα αναγνώρισης, LRO, έχει τοποθετηθεί επιτυχώς σε τροχιά γύρω από το φεγγάρι. Οι μηχανικοί στο κέντρο της NASA επιβεβαίωσαν τη σεληνιακή τροχιάς του διαστημικού σκάφους την Τρίτη 6:27 π.μ.
NASA LRO Moon Mission Enters Lunar Orbit
 

 

23/6/2009
22/6/2009
21/6/2009
Ο βομβαρδισμός  της Σελήνης από την NASA παραβιάζει το διαστημικό νόμο;

Ο προγραμματισμένος βομβαρδισμός στης 9 Οκτωβρίου 2009 της Σελήνης από ένα όχημα της NASA που θα βρίσκεται σε τροχιά και που θα χτυπήσει το φεγγάρι με ένα κινητικό όπλο 2 τόνων, με πρόθεση να δημιουργήσει έναν κρατήρα 5 μιλιών βαθύ. Το επιχείρημα υποτίθεται ότι θα είναι για την ανεύρεση νερού για το σεληνιακό πρόγραμμα αποίκισης.

Το όλο πρόγραμμα (βομβαρδισμός) είναι αντίθετος προς το διαστημικό νόμο που απαγορεύει την περιβαλλοντική τροποποίηση των ουράνιων οργανισμών.  

Στο πλαίσιο του χάρτη των Η.Ε και των Συνθηκών της Γενεύης, (GA Resolutions Pertaining to the Peaceful Uses of Outer Space )στους οποίους οι ΗΠΑ υπόκεινται και στην συνθήκη για το μακρινό διάστημα του  Η.Ε, που και οι ΗΠΑ έχουν επικυρώσει, αναφέρουν και απαιτούν ότι "το Φεγγάρι και άλλοι ουράνιοι οργανισμοί θα χρησιμοποιηθούν από όλους τους κρατικούς συμμετέχοντες της Συνθήκης αποκλειστικά για  ειρηνικούς σκοπούς.

Η καθιέρωση στρατιωτικών βάσεων, εγκαταστάσεων και οχυρώσεων, και η δοκιμή οποιουδήποτε τύπου όπλων και συμπεριφοράς στρατιωτικών μέσων στους ουράνιους οργανισμούς θα απαγορευτούν" 


Το 1998 τα έθνη έχουν επικυρώσει και 125 έθνη έχουν υπογράψει τη Συνθήκη μακρινού διαστήματος των Η.Ε.

Ένα σκέλος της αποστολής θα τεθεί σε τροχιά γύρω από το φεγγάρι, ενώ το δεύτερο και το τρίτο σκέλος θα προσκρούσουν στην επιφάνεια με αστρονομικές ταχύτητες. Τα δύο σκέλη της αποστολής, LRO και LCROSS, θα αναχωρήσουν με πύραυλο Atlas V από το Ακρωτήριο Κανάβεραλ στη Φλόριντα. 

Το LRO (Lunar Reconnaissance Orbiter, Αναγνωριστικός Σεληνιακός Δορυφόρος) θα τεθεί σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη για διάστημα ενός έτους και σε ύψος μόλις 50 χιλιομέτρων, πιο κοντά από οποιονδήποτε δορυφόρο που έχει μελετήσει το φεγγάρι στο παρελθόν.

Οι χάρτες που θα προσφέρει το LRO θα αποκαλύψουν τοποθεσίες για τις επανδρωμένες αμερικανικές αποστολές που σχεδιάζονται για την επόμενη δεκαετία. Το LCROSS (Lunar Crater Observation and Sensing Satellite, Δορυφόρος Παρατήρησης και Εντοπισμού Σεληνιακών Κρατήρων) αποτελείται από δύο επιμέρους τμήματα: Τον προωθητικό πύραυλο Centaur,  που ζυγίζει δύο τόνους ο οποίος θα συντριβεί σε μέσα σε έναν κρατήρα στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης· και τη συσκευή οργάνων, η οποία θα αναλύσει τα συντρίμμια της πρώτης πρόσκρουσης και στη συνέχεια θα επιχειρήσει μια δεύτερη βουτιά αυτοκτονίας.TA NEA On-line

Σύμφωνα με τη NASA LCROSS οι στόχοι της αποστολής είναι η παρατήρησης των κρατήρων περιλαμβάνουν την επιβεβαίωση της ύπαρξης ή της απουσίας παγωμένου νερού σε έναν μόνιμα σκιασμένο κρατήρα στο νότια περιοχή του φεγγαριού.
-----------------------------------------------------------------------

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο, ο βομβαρδισμός του LCROSS της NASA στο Φεγγάρι μήπως είναι μια καλυμμένη επίθεση ή είναι προσπάθεια  κυριαρχίας στην Σελήνη  από τις  ΗΠΑ;

Με αρκετά σαφή  βεβαιωμένα στοιχεία, μέσο των δηλώσεων των Αμερικανών αστροναυτών, υπαλλήλων της NASA και με προηγούμενους σοβιετικούς επιστήμονες δηλώνουν ότι οι ΗΠΑ  η NASA και η NSA έχουν επιστημονική ένδειξη ότι το φεγγάρι έχει η είχε δραστηριότητα  από πιθανούς εξωγήινους πολιτισμούς από τη δεκαετία του '60. Από της 20 Μαρτίου 1959 είχε προταθεί η δημιουργία ενός επανδρωμένου φυλάκιο σε σεληνιακό περιβάλλον που θα αναδείκνυε της Ηνωμένες Πολιτείες ηγεσία στο διάστημα.


Αυτό που φαίνεται σαν ένα επιστημονικό πείραμα  (ο βομβαρδισμός του φεγγαριού) μπορεί στην πραγματικότητα να είναι μια προσπάθεια να επιβληθεί η de facto Αμερικανική  κυριαρχία στο φεγγάρι όταν γνωρίζουμε τις προσπάθειες από πολλές χώρες να ενδιαφέρονται για των στεγνό δορυφόρο μας .

Η δημοσίευσης στης 28/10/2008 Ινδικής εφημερίδας θέτει ερωτήματα για τι πραγματικά συμβαίνει εκεί επάνω ! (Will India reveal the existence of the UFO bases in the moon?)  "Η Ινδία θα αποκαλύψει την ύπαρξη των βάσεων UFO στο φεγγάρι; Το διαστημικό της σκάφος, εκτοξεύτηκε στις 22 Οκτωβρίου και  η Ινδία είναι στο δρόμο για το φεγγάρι. Αλλά υπάρχει μια σημαντική συζήτηση στη όλη διαδικασία μέσα στη κυβέρνηση για την ινδική διαστημική ερευνητική οργάνωση. Η συζήτηση είναι αν πρέπει να δοθεί η αλήθεια στον κόσμο για την ύπαρξη των βάσεων UFO στο φεγγάρι."
mission in mars and monn free news-------------------------------------------------------------------
Μερικές πληροφορίες χρησιμοποιήθηκαν από το:
NASA moon bombing violates space law & may cause conflict with lunar ET-UFO civilizations
 
 

 

18/6/2009 ’γνωστο ιπτάμενο αντικείμενο σε αεροδρόμιο της Κύπρου.

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της τούρκο κυπριακής Κίπρις, χθες βράδυ παρουσιάστηκε αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο πάνω από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.Το αντικείμενο έγινε αντιληπτό από τον κυβερνήτη αεροσκάφους της Ατλας Τζετ, που επέστρεφε από την Κωνσταντινούπολη γύρω στις 8 και 20 το βράδυ.

Σε κατάθεσή του στην ψευδοαστυνομία, ο κυβερνήτης είπε ότι είδε ένα φωτεινό αντικείμενο - γραμμή στον ουρανό, που έμοιαζε με ''χοντρό άντρα'' ή ''μεγάλη σακούλα σκουπιδιών''. Το αντικείμενο, είπε, ακολουθούσε το αεροσκάφος και κατά την προσγείωση χάθηκε με ταχύτητα.

KIBRIS GAZETESI . Ana sayfa 
Χάρτης :http://maps.google.com/maps? Greek  Sigma Live 

 

 

17/6/2009
’γνωστες κατασκευές σε υψηλή τροχιά επάνω από τη Γη;  

’γνωστες μεγάλες κατασκευές έχουν παρατηρηθεί από επίγεια ερασιτεχνικά τηλεσκοπία, σε μεγάλο ύψος από την Γη.  Η εικόνες και βίντεο μελετώνται λεπτομερώς από ερευνητές  και εμφανίζονται να είναι πολύ περισσότερο από "ανωμαλίες" του φακού όπως υποστηρίζουν ορισμένοι. Τα αντικείμενα μοιάζουν με διαστημικούς σταθμούς και σκάφη εξερεύνησης  για το βαθύ διάστημα!

Οι κατασκευές είναι ογκώδεις και είναι λογικό να αναρωτηθεί κάποιος ότι ποίοι αστροναύτες  κατασκεύασαν αυτές τις δομές;
Επίσης εάν είναι ανθρώπινες κατασκευές τι εξυπηρετούν και γιατί είναι κρυφές;
Εάν δεν είναι ανθρώπινες κατασκευές τότε ποιος της έχτισε και τι θέλουν; 

Στης 24/4/2009 ο ιστοχώρος ενός δορυφόρου παρουσιάζει ένα  άγνωστο αντικείμενο που φωτογραφίστηκε σε σειρά στις 19 Αυγούστου του 2008, στις  15:14 GMT.
Η φωτογραφική μηχανή συνέλαβε ένα μεγάλο μη αναγνωρισμένο αντικείμενο που επιτάχυνε μεταξύ της φωτογραφικής μηχανής και της γης. Κυβερνητικοί ανώτεροι υπάλληλοι  σκέφτηκαν ότι θα μπορούσε να είναι διαστημικά συντρίμμια αλλά ο προσδιορισμός του είναι ακόμη άγνωστος μέχρι αυτή τη στιγμή.

Σημαντικά ερωτήματα προκαλούν οι φωτογραφίες, γιατί σε τόσο μεγάλο ύψος δεν υπάρχουν επίσημες δραστηριότητες ανθρώπινων διαστημικών αποστολών.

Ποίοι κατασκευάζουν τεράστιους διαστημικούς σταθμούς σε μεγάλη απόσταση από την Γη;

Πρόσφατα έγκυρη αμερικανική  εφημερίδα, δημοσίευσε ένα άρθρο ότι ,η ΗΠΑ έχουν διαστημική τεχνολογία και σκάφη που αποκρύπτονται. 

Αρκετοί έχουν προτείνει ότι ένα πιο προηγμένο διαστημικό πρόγραμμα μπορεί να κρύβεται πίσω από την σκηνή . Μερικοί ακόμη και υποστηρίζουν ότι υπάρχει ένας μυστικός διαστημικός στόλος με  τεχνολογίες ανώτερες από της σημερινές .

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με μερικούς απολογισμούς, η NASA θα μπορούσε σήμερα να είναι ένας τύπος οργάνωσης κάλυψης που να κρύβει την αληθινή φύση και την προηγμένη κατάσταση της προόδου στο διάστημα  και τις αεροδιαστημικές τεχνολογίες.
 
 

 

16/6/2009
Εκθέσεις παράξενων πράσινων φώτων σε Αγγλικό κανάλι χτες τη νύχτα  αποδόθηκαν  σε καταιγισμό πτώσεις μετεωριτών, ανέφεραν άγγλοι εμπειρογνώμονες  σήμερα.

Οι κλήσεις για το φαινόμενο έγιναν στους σταθμούς  Χάμπσαϊρ - Brixham και  Ντέβον και  Τζέρσεϋ ,επίσης έγινε ορατό και στη Γαλλία. Το φαινόμενο εκδηλώθηκε περίπου στης 9.30pm, με τους ανθρώπους να αναφέρουν  ότι έβλεπαν άσπρες και πράσινες φλόγες στον ουρανό.

Ένας εκπρόσωπος της ακτοφυλακής  Ο Κ. Solent ανέφερε : "Υπήρξαν εκθέσεις για φλόγες  όλες κοντά στην ακτή και που συνεχίστηκαν για περίπου μισή ώρα."

Το φαινόμενο έγινε αντιληπτό και από την Ελλάδα   

UFO calls after giant meteor shower Metro.co.uk
   
Ξένα δελτία ειδήσεων :Strange lights 'were meteor showe... - Google News  

Σε ερώτηση γιατί δεν ανιχνεύονται η δεν ανακοινώνονται οι πτώσεις μικρών μετεωριτών από δορυφόρους ,η αμερικανική στρατιωτική πολιτική δηλώνει ρητά ότι οι παρατηρήσεις από τους στρατιωτικούς δορυφόρους των εισερχόμενων βολίδων είναι ταξινομημένες σαν απόρρητο και μυστικό και δεν πρόκειται να απελευθερωθούν.?
Σύμφωνα με μια έκθεση από τη Fox News, οι κύριοι στόχοι των δορυφόρων περιλαμβάνουν την ανίχνευση των πυρηνικών δοκιμών βομβών, αλλά ανιχνεύουν και τους asteroids και μικρότερα meteoroids καθώς συντρίβονται  μέσο της ατμόσφαιρας.
US army decides to cover up fireballs from space
   

 

 
14/6/2009
Πτώση ουράνιου αντικειμένου  προκάλεσε το βράδυ του Σαββάτου 12/6/2009  εντύπωση - θαυμασμό και ανησυχία
σε όσους  παρακολουθήσαν το θέαμα. Το φαινόμενο έγινε αντιληπτό από την Θεσσαλονίκη -Πάτρα -’κτιο -Γιάννενα  και Αθήνα.

Στης εννέα το βράδυ περίπου παρουσιάστηκε  ένα φλεγόμενο αντικείμενο, πράσινου ανοιχτού χρώματος, να κινείται στον ουρανό με κατεύθυνση από το νότο προς το βορρά. Φλέγονταν και Ανάμεσα στις φλόγες διακρίνονταν  ένα πράσινο ανοιχτό χρώμα . Η ταχύτητά του δεν ήταν μεγάλη και η τροχιά του ήταν περίπου αυτή του αεροπλάνου όταν έρχεται από την Αθήνα και κατευθύνεται στο αεροδρόμιο για προσγείωση, είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες που παρακολούθησαν το περίεργο αντικείμενο. 

Η εξήγηση του φαινομένου θα μπορούσε κάλλιστα να εξηγηθεί σαν ένα μετεωρίτη σιδήρου-νικελίου ,η ένα μεγάλο ? διαστημικό σκουπίδι που φλεγόμενο θα δημιουργούσε την πράσινη φλόγα. Δεν είναι σύνηθες φαινόμενο και θέτει ερωτηματικά, γιατί εάν επρόκειτο για διαστημικό σκουπίδι ,τι ήταν; και πόσο μεγάλο ήταν


Περισσότερα
 
 

 

11/6/2009 Συνέδριο Ερευνητών UFO στη Τουρκία
Στη Κωνσταντινούπολη  θα διοργανωθεί το 4ο διεθνές συνέδριο ΑΤΙΑ και Νέας Εποχής την 13η και 14η Ιουνίου  Γνωστοί επιστήμονες, ειδικοί, αρθρογράφοι καθώς και πιλότοι της πολεμικής και πολιτικής αεροπορίας θα παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου. Τα θέματα προς συζήτηση θα εστιάζονται στην ανθρώπινη ζωή, τον πλανήτη και το σύμπαν.

ΘΕΜΑΤΑ
------------
Θεοί που κατεβαίνουν από τα αστέρια. 
Πραγματικότητα UFOs και Extraterrestrials στα ιερά βιβλία/τα χειρόγραφα 
UFOs και εξωγήινο Visitations στο αρχαίο παρελθόν μας  
Εξωγήινη νοημοσύνη στον κόσμο και το UFOs-  
Επίσημα γεγονότα Ufo  
Το συγκλονιστικό video  UFO από την Τουρκία   
Σταματήστε τις συγκρούσεις στον ουρανό! Οι  στρατιωτικοί και πολιτικοί πιλότοι  αποκαλύπτουν Στενές συγκρούσεις με UFOs για πρώτη φορά στη Κωνσταντινούπολη . 
Μυστήριοι κύκλοι συγκομιδών που αποκωδικοποιούνται! Τι αυτά τα σημάδια μας λένε πραγματικά; 
Μυστικά αρχεία της NASA - Αλλαγές DNA  
Κοσμική συνείδηση  
Οικολογικές και μαγνητικές αλλαγές σε όλη την υδρόγειο  
Εξωγήινος που συλλαμβάνεται στο Μεξικό και τα συγκλονίστηκα  αποτελέσματα της ανάλυσης DNA, επιστημονική ένδειξη  
Οι εικόνες των αλλοδαπών μοσχευμάτων και  τα συγκλονίστηκα αποτελέσματα της επιστημονικής ανάλυσης από τα μοσχεύματα. ΚΛΠ

Ο επίσημος δικτυακός τόπος έρευνας UFO στην Τουρκία.  Siriusufo.Org ..
 
 
-------------------------------------------------------------------------------------------
11/6/2009. O χάκερ Gary McKinnon κάνει την τελευταία προσφορά  του για να αποφύγει την έκδοση στης ΗΠΑ .Όλες οι προσπάθειές που έγιναν στα βρετανικά δικαστήρια για να σταματήσει την έκδοσή του στης ΗΠΑ έχουν αποτύχει και πέρυσι το Υπουργείο Εσωτερικών ανήγγειλε ότι ήταν πρόθυμο να παραδώσει τον McKinnon στο πλαίσιο μιας αμφισβητούμενης συνθήκης που επιτρέπει τους βρετανούς υπόπτους που στέλνονται στις ΗΠΑ, αλλά δεν αναγκάζει τις ΗΠΑ  να δώσει τους πολίτες του στη Μεγάλη Βρετανία. Ο Edward Fitzgerald  υποστήριξε ενώπιον του ανώτατου δικαστηρίου ότι η έκδοση του McKinnon θα ήταν "περιττή, αποφευκτή και δυσανάλογη" και πρότεινε ότι ο πελάτης του πρέπει να δικαστή στο UK.

Legalbrief - Pentagon hacker makes last bid to avoid extradition
 

 

10/6/2009. Τριάντα έτη αφότου άρχισε η έρευνα UFO στην Ουρουγουάη 40 περιπτώσεις παραμένουν ανεξήγητες. 

Τα αρχεία αποταξινομήθηκαν και η EL PAIS είχε την άδεια στην πρόσβαση. 


Η Πολεμική Αεροπορία της Ουρουγουάης με αποτελέσματα 30 ετών έρευνάς  σε θέματα UFO  επέτρεψε στη EL PAIS να έχει πρόσβαση στα αρχεία και τις περιγραφές από μάρτυρες.

Τα αρχεία αποτελούνται από εκθέσεις με ένα ποσοστό 100 περιπτώσεων το χρόνο. Η επιτροπή έχει λάβει περίπου 2100  εκθέσεις αλλά υπάρχουν 40 περιπτώσεις που στερούνται μια λογικής εξήγησης. Το φαινόμενο υπάρχει και θα μπορούσε να είναι ένα φαινόμενο που εμφανίζεται στα  χαμηλότερα στρώματα  της ατμόσφαιρας, η να είναι προσγείωση αεροσκαφών από μια ξένη Πολεμική Αεροπορία, η και μέχρι τη εξωγήινη υπόθεση. 

Σε μια περίπτωση ο μάρτυρας ανέφερε την εμφάνιση ενός παράξενου αεροσκάφους να προσγειώνεται. Η ανάλυση της εδαφολογικής σύνθεσης, έδειξε μια αύξηση στις τιμές των μεταλλευμάτων όπως το χρώμιο - μαγγάνιο - φώσφορος και άνθρακας. 

Μια άλλη μοναδική περίπτωση ήταν η εμφάνιση δύο κοκκινωπών σφαιρών, που πετούσαν σιωπηλά, ξαφνικά τα αντικείμενα κινήθηκαν με υψηλή ταχύτητα σε  αντίθετες κατευθύνσεις και εξαφανίστηκαν προς τη δύση με υψηλή ταχύτητα.

Επίσης το 1986  δύο αεριωθούμενα  Pucara προσπάθησαν να αναχαιτίσουν κοντά σε φράγμα τους ελιγμούς μιας φωτεινής σφαίρας. Οι πιλότοι αποφάσισαν να καταρρίψουν την σφαίρα αλλά όταν ήταν έτοιμοι  η σφαίρα πέταξε μακριά προς την Αργεντινή και δεν θα μπορούσαν να την φτάσουν. Όταν οι πιλότοι επέστρεψαν στη βάση τους, η σφαίρα επανεμφανίστηκε στο φράγμα.

Μια παρόμοια περίπτωση μια ομάδα στρατιωτικών πιλότων το 1996 που συμμετείχαν στις ασκήσεις στη βάση Santa Bernardina είδαν δύο φωτεινές σφαίρες, η οποία παρουσία επιβεβαιώθηκε από το πύργο ελέγχου του αερολιμένα. Όταν τα αντικείμενα πέταξαν μακριά, διατήρησαν τη μορφή και τη φωτεινότητά τους.

Μια περίπτωση απαγωγής στο  Playa Pascual το 1980 που έγινε σε ένα τροχόσπιτο, το οποίο ήταν στην ακτή τη νύχτα και αιφνιδιάστηκε ξαφνικά ο ιδιοκτήτης από  κοντά όντα που τον ακινητοποίησαν και τον μεταβίβασαν σε ένα όχημα, όπου υποβλήθηκε σε μια ιατρική εξέταση.  Αργότερα ξύπνησε στη σκηνή του και είχε μια δυσκολία στης κινήσει του . 

Μια άλλη περίπτωση «ελλείποντος χρόνου» περιλαμβάνει μια οικογένεια που οδηγούσε κατά μήκος του δρόμου όταν πέταξε ένα αεροσκάφος κοντά από το όχημά τους και προσγειώθηκε μπροστά από τους.
Air Force Declassified Uruguay Files, ET Hypothesis Not Dismissed

 
---------------------------------------------------------------------------------------------
10/6/2009 Ένα μη αναγνωρισμένο ιπτάμενο  αντικείμενο παρενοχλεί μια σημαντική αερογραμμή στης USA .

Τι ήταν ακριβώς παραμένει ένα μυστήριο  αλλά ήταν πραγματικότητα και ήταν  χιλιάδες πόδια επάνω στον αέρα.

Η πτήση 2822 ήταν καθ'οδόν από το Χιούστον προς Τεχας στα
11000 πόδια με 23 επιβάτες και πλήρωμα 3 άτομα όταν ο πιλότος του αεροπλάνου κάπου στο νοτιοανατολικό Τέξας, ανέφερε ότι είδε ένα παράξενο αντικείμενο περίπου 150 πόδια κάτω από το αεροπλάνο. Το αντικείμενο δεν παρουσιαζόταν στο ραντάρ του και ενημέρωσε τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας, αναφέροντας ότι μπορεί να ήταν ίσως ένα βλήμα ή ένας πύραυλος -ή-κάτι άλλο .

Ο πιλότος ακούστηκε ιδιαίτερα ανήσυχος στον έλεγχο κυκλοφορίας που ρωτούσε επανειλημμένα τι ήταν αυτό που πετούσε τόσο ψηλά στον αέρα και τον είχε πλησιάσει τόσο κοντά .Το άγνωστο αντικείμενο χάθηκε ξαφνικά. 

UFO spotted near plane heading to upstate WCBD

 

 

9 Ιουνίου 2009
Ο Gary McKinnon που κατηγορείται για δικτυακή υποκλοπή στην NASA
πρέπει να δικαστή στο UK και όχι στην Αμερική  λόγω των πνευματικών προβλημάτων που έχει.

Οι δικηγόροι του Gary McKinnon, θα υποστηρίξουν στο ανώτατο δικαστήριο του Λονδίνου ότι είναι πάρα πολύ άρρωστος για να σταλεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για να γίνει η δίκη εκεί, επειδή έχει το σύνδρομο Asperger μια  μορφή αυτισμού. Οι δικηγόροι αναφέρουν  ότι θα ήταν σε κίνδυνο αυτοκτονίας λόγο της διανοητικής ασθένειας που έχει εάν εκδοθεί στης ΗΠΑ.

Οι δικηγόροι της NASA  κατηγορούν τον McKinnon για πρόκληση $700.000 ζημία και τη διακοπή ολόκληρου δικτύου του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ στρατού και περισσότερων από 2.000 υπολογιστών στην Ουάσιγκτον για 24 ώρες.

Τι είδε: Ο McKinnon είχε αναφέρει ότι έψαχνε για απόδειξη της αλλοδαπής ζωής και ότι είδε πράγματα που δεν έπρεπε όταν "έσπασε' τα δίκτυα του Πενταγώνου και της NASA από το Λονδίνο το 2001 και το 2002.
Οι αμερικανικές αρχές έχουν δώσει  διαβεβαιώσεις ότι θα του παραχθούν η κατάλληλες συνθήκες  περίθαλψης.YouTube - Hacker fights extradition to America

----
British hacker too ill for US trial: lawyer
Reuters
 
----------------------------------------------------------------------------------------------

9/6/2009 
Snowbird
Πρόγραμμα ψυχολογικής διαχείρισης προετοιμασίας - εξοικείωσης πληθυσμών - για  περιστατικά UFO


Με αφορμή το περιστατικό πτήσης ενός φαντασμαγορικού αλλά, ψεύτικου (UFO) στης 23/5/2009 στον ουρανό του Rio με σκοπό να παρατηρηθούν και να εκτμηθούν η αντιδράσεις του κόσμου στο θέαμα ενός υποτιθέμενου αλλοδαπού σκάφους, η μια αλλοδαπής επαφής φέρνει στο προσκήνιο ένα ξεχασμένο αλλά πιθανός όχι καταργημένο σχέδιο "Πουλί του χιονιού!"  

Απόρρητες πληροφορίες που διέρρευσαν δηλώνουν σκοτεινά προγράμματα  που δραστηριοποιούνται από το 1970  και σχετιζόταν με την ψυχολογικοί διαχείριση πληθυσμού όσο αφορά τα θέματα πτήσεις πιθανών αλλοδαπών οχημάτων - πειραματικών στρατιωτικών αεροσκαφών η πτήσεις στρατιωτικών αεροσκαφών με εσκεμμένη ταυτότητα αλλοδαπούς οχήματος.

Ο κωδικός προγράμματος SNOWBIRD επικυρώθηκε και λειτούργησε η λειτουργεί  σήμερα προφανώς με άλλη ονομασία με "δημόσιες" πτήσεις απόρρητων ιπτάμενων μηχανών με συμβατή τεχνολογία  για να δικαιολογήσουν και να καλύψουν της πραγματικές δραστηριότητες κατασκοπευτικών μηχανών νέα τεχνολογίας ( πιθανών αντίβαρύτηκων η ηλεκτρομαγνητικών κινητήρων) .

Επίσης ο άλλος κύριος στόχος του προγράμματος είναι η συγκάλυψη και η αλλοδαπή  δραστηριότητα στον πλανήτη Γη, ερμηνεύοντας εάν χρειαστεί, να αποκαλύψουν ότι τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα είναι απλά κάποια απόρρητα αεροσκάφη. 

Το βασικό σκέλος  ελέγχου του πληθυσμού με προκαθορισμένες πτήσεις γήινων μηχανών σαν ψευδείς πτήσεις (UFO) μηχανών, περιλαμβάνει την παρακολούθησης της συμπεριφοράς των ανθρώπων σε απρόβλεπτα φαινόμενα η γεγονότα η το πως ερμηνεύουν  περιστατικά  πιθανότητας ύπαρξης, άλλων έλλογων όντων  στην καθημερινή τους ζωή,

Ο λόγος ήταν. Κατ' αρχάς, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν καθιερώσει προφανώς επικοινωνία με αλλοδαπούς η τουλάχιστον ήξεραν για την συστηματική παρακολούθηση του πλανήτη Γη και επίσης ήταν σχετικά βέβαιη, ότι η εξερεύνηση των αλλοδαπών στη Γη ήταν μη-επιθετικές και μη-εχθρικές. 

Επίσης καθορίστηκε ότι η παρουσία των αλλοδαπών δεν απειλούσε άμεσα την ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών η άλλων εθνών. Αφετέρου, το κοινό άρχιζε να θεωρεί ότι UFOs ήταν πραγματικά και κάτι έπρεπε να γίνει.

Στατιστικά και με πληθώρα περιστατικών φαίνεται ότι τα άγνωστα ιπτάμενα σφαιρικά αντικείμενα  έχουν ενδιαφερθεί εξαιρετικά για τα πυρηνικά όπλα την πυρηνική έρευνά -πυρηνικά εργοστάσια - νέα ιπτάμενα μέσα - νέα μεγάλα έργα  και μεγάλες ανθρώπινες δραστηριότητες .


Αν αυτές οι πληροφορίες ήταν σαφείς και η ακριβείς ταυτότητα ή βασικές οι πληροφορίες για τα άγνωστα αντικείμενα η για της προθέσεις των αλλοδαπών η ήταν σαφείς  αυτές οι πληροφορίες θα αποκρύπτονταν και θα δημοσιευόταν στο κοινό, στην πορεία του χρόνου και με την κατάλληλη οικονομική θρησκευτική πολιτιστική και ψυχολογική προετοιμασία.

 
Εάν αυτό γινόταν σχετικά άμεσα θα προκαλούσε έναν παγκόσμιο οικονομικό και θρησκευτικό πανικό. Έτσι  αναπτύχθηκε ένα σχέδιο που θα επιτρέψει την απελευθέρωση πληροφοριών, θα ελέγχει και θα καλύπτει με ψευδής πτήσεις (UFO), ορισμένα πραγματικά  περιστατικά και θα  αποδεσμεύει  βαθμιαία δημοσίευσης πληροφοριών. Το πρόγραμμα θα παρακολουθεί επίσης   για χρονικές περιόδους τον πληθυσμό  προκειμένου να ρυθμιστεί το κοινό για τις μελλοντικές κοινοποιήσεις.

Πολλαπλές αναγνώρισης άγνωστων εναέριων φαινομένων αλλά και άγνωστων ιπτάμενων σκαφών έχουν παρατηρηθεί στη Βραζιλία, το τελευταίο διάστημα. Η εσκεμμένη πτήση ενός τεχνητού (UFO) στο Rio στης 23/5/2998 και το ψυχολογικό κλήμα  που δημιουργήθηκε εκεί και η μοιραία πτήση 447 της Air France ήταν μία ατυχής συγκυρία. 
----------------------------------------------
βιντεοσκοπημένες εικόνες που παρουσιάζουν ένα λαμπερό δίσκο να πετά στο νυχτερινό ουρανό του Rίο de Janeiro'


YouTube - Disco voador aparece no ceu do Rio de Janeiro    
----
YouTube - Disco Voador (OVNI) sobrevoando o Aeroporto de Jacarepagua - Rio de Janeiro 
----
YouTube - OVNI DISCO VOADOR SOBREVOA O RIO DE JANEIRO NO SABADO 23-052009.

 

 

5/6/2009 Mυστήριο παραμένει η Συντριβή του Αεροσκάφους της πτήσης 447 της Air France κοντά στο τρίγωνο των βερμούδων. 

Οι περισσότεροι εμπειρογνώμονες συγκλίνουν στη θεωρία μιας αλληλουχίας ασυνήθιστων γεγονότων. Παράξενα πρόσφατα προσδιορισμένα  ατμοσφαιρικά φαινόμενα υψηλή ενέργειας παρατηρούνται στην ατμόσφαιρα αρκετά ψιλά από το έδαφος και μέχρι 10 φορές μεγαλύτερα από μια σφαιρική αστραπή. Το φαινόμενο διαρκή  ένα μέρος του δευτερολέπτου και εμφανίζονται μόνο κατά τη διάρκεια καταιγίδας. Η αστραπή που δημιουργείται σε συγκεκριμένες θύελλες διεγείρει  το ηλεκτρικό πεδίο δημιουργώντας γρήγορους ρυθμούς μεγάλων σφαιρικών εκκενώσεων ηλεκτρικής ενέργειας.

Αναφορές από  πιλότους και αστροναύτες  έχουν μιλήσει για αναγνωρίσεις των φαινομένων  μαζί με ένα διαφορετικό αλλά εξίσου μυστήριο φαινόμενο γνωστό ως "μπλε αεριωθούμενα αεροπλάνα".

meteorological phenomena

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Mundo, πιλότος αεροσκάφους που εκτελούσε υπερατλαντική πτήση ανέφερε ότι είδε μια έντονη «λευκή» λάμψη, την ώρα που εξαφανίστηκε το αεροπλάνο. «Ξαφνικά είδαμε σε απόσταση μια ισχυρή, έντονη λάμψη με κάθετη τροχιά. Εξαφανίστηκε όμως  σε έξι δευτερόλεπτα», τόνισε ο ίδιος. Ο πιλότος εκτελούσε την πτήση Λίμα-Μαδρίτη για λογαριασμό της Air Comet.
TA NEA On-line
 

 

4/6/2009 
EXO LIFE

Συνέδριο άστρο βιολογίας και αναζήτησης ζωής σε άλλους πλανήτες στην Βαλτιμόρη USA  

Μέχρι πρόσφατα μαθαίναμε  ότι η άλλοι πλανήτες στο ηλιακό  μας σύστημα, δεν παρουσίασαν κανένα σημάδι ζωής και οι επιστήμονες παρομοίαζαν τη Γη μας ως ένα  λιμάνι της ζωής, που επιπλέει σε έναν απέραντο και μόνο κόσμο.

Τα τελευταία χρόνια εντούτοις, οι αστρονόμοι έχουν γίνει πιο αισιόδοξοι για τη δυνατότητα που υπάρχει για την διαβίωση σε άλλους πλανήτες. Περισσότεροι από 300 πλανήτες έχουν προσδιοριστεί πέρα από το ηλιακό σύστημα μας, και μερικοί από τους πρόσφατους πλανήτες θα μπορούσαν να είναι κατοικήσιμοι. Και με τις μελλοντικές αποστολές, οι επιστήμονες ελπίζουν ότι μπορούμε τελικά να επισημάνουμε έναν πλανήτη παρόμοιο με τον δικών μας.

Πρόσφατα, κατά τη διάρκεια συμποσίου "Για την αναζήτηση της ζωής στον κόσμο" (το συμπόσιο διοργάνωσε το ίδρυμα επιστήμης διαστημικών τηλεσκοπίων STScI,) ερευνητές από μια πληθώρα τομέων συναντήθηκαν για να συζητήσουν τη δυνατότητα για την ανακάλυψη  ζωής πέρα από τη Γη.
Οι επιστήμες που προερχόταν από την αστρονομία ως και την astrobiology μίλησαν για τα αποτελέσματα των τρεχουσών μελετών σχετικών με την αναζήτηση της ζωής, και τις προοπτικές που υπάρχουν. 

Η έρευνα  αναζήτηση της ζωής  θα κυμανθεί σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες: Ανιχνεύοντας τη ζωή μέσα σε 50 αστρονομικές μονάδες (Au) , ανιχνεύοντας τη ζωή μέσα 100 parsecs (PC) από τη γη», και ανιχνεύοντας τη ζωή πέρα από το PC 100 της γης.

Τα ερωτήματα που τέθηκαν είναι ότι η έρευνα για τη ζωή βασίζετε  στο μόνο παράδειγμα που έχουμε είναι η ζωή εδώ στη Γη.
Τι εάν υπάρχουν διαφορετικά είδη ζωής; Πώς θα αναγνωρίζαμε τη ζωή που έχει μια διαφορετική βιοχημεία από την δικιά μας , η οποία δεν θα χρησιμοποιεί το DNA ή δεν αποτελείται από κύτταρα παρόμοια με τα δικά μας;

Ακόμα δεν ξέρουμε τι ακριβώς  ψάχνουμε αλλά προς το παρόν, αλλά ενδεχομένως με την  γνώση και τις ικανότητες που έχουμε και που θα αποκτήσουμε προχωρούμε και σύντομα θα είμαστε σε θέση να προσδιορίσουμε την αλλοδαπή ζωή - ακόμα κι αν φαίνεται πολύ διαφορετική από εμάς.
 
Οι συζητήσεις από το Pascale Ehrenfreund Jeffrey Bada (UCSD) διακλαδίστηκαν και προχώρησαν στις τρέχουσες ιδέες για το πώς ενδεχομένως να είναι η ζωή σε άλλους κόσμους.

Τα σύγχρονα τηλεσκόπια σήμερα μας έχουν διδάξει ότι το διάστημα είναι πλήρες από  οργανικά μόρια και πολλοί επιστήμονες θεωρούν ότι αυτά τα υλικά θα μπορούσαν να έχουν σπείρει τους πλανήτες με τα συστατικά για τη ζωή.

The Search for Life in the Universe Astrobiology Magazine 

 

 

3/6/2009 UK. Ο  εμπειρογνώμονας  UFO Nick Pope από το ηνωμένο Βασίλειο σχολιάζει της πάνω από 11.000 εκθέσεις UFO που αποχαρακτηρίστηκαν μέχρι σήμερα και τα αρχεία με σημαντικά γεγονότα. Όπως ανέφερε η διαδικασία για την αξιολόγηση είναι πιθανό να πάρει 3-4 έτη. Στης σημαντικότερες αναφορές υπάρχουν για ένα πουροειδές αντικείμενο που πέρασε τόσο κοντά σε ένα επιβατηγό αεροσκάφος που ακούστηκε από των κόσμο να φωνάζει "κοιτάξτε εκεί έξω, κοιτάξτε έξω!"

Σε μια άλλη  περίπτωση ένα επιβατικό αεροσκάφος, της Alitalia MD-80 που πετούσε στην αγγλική ακτή χτυπήθηκε "σχεδόν" από κάτι στις 21 Απριλίου 1991. Την περίπτωση ερεύνησαν το υπουργείο Αμύνης μετά από τις Αρχές της πολιτικής αεροπορίας της Μεγάλης Βρετανίας αφότου δεν μπόρεσε να προσδιορίσει κανένας τι ήταν. Σύμφωνα πάντως με μια πλήρη έρευνα δεν ήταν ένα συνηθισμένο φαινόμενο, συμπεριλαμβανομένων των καιρικών μπαλονιών, του στρατιωτικού αεροπλάνου, κ.λπ  το γεγονός παραμένει ανεξήγητο μέχρι σήμερα. 

Το 1990, τα πληρώματα έξι αεροπλάνων της RAF που πετούσαν προς  τη Γερμανία εξέθεσαν ένα περιστατικό  UFO. Το προσωπικό της RAF αρχικά, σημείωσε ότι οι πιλότοι  το εκθέσανε σαν "εναέριο φαινόμενο" αλλά αργότερα είπαν ως ένα μυστικό αεροσκάφος . 

Το 1992, ένα μυστικό υπόμνημα εξέθεσε  νυκτερινές αναγνωρίσεις στα ανατολικά προάστια του Λονδίνου ενός φωτεινού πουροειδές αντικειμένου, που πετούσε πολύ αργά και που έκανε ελάχιστο  ήχο.
The Real British X-Files The X-Journals
  

 
 
  --------------------------------------------------------------------------------------
3/6/2009 
Η Συντριβή Αεροσκάφους της Air France κοντά στο τρίγωνο των βερμούδων  παραμένει ένα μυστήριο.

 

Τα ακραία και πρωτόγνωρα ηλεκτρικά ατμοσφαιρικά φαινόμενα πιθανόν συντέλεσαν στην πτώση του αεροσκάφος.

Το αεροσκάφος πραγματοποιούσε πτήση από το Ρίο ντε Τζανέιρο στο Παρίσι, με 228 επιβάτες και πλήρωμα. Σήμερα 2/6/2009 μεταλλικά αντικείμενα και σημάδια από καύσιμα εντόπισε η πολεμική αεροπορία της Βραζιλίας, σε απόσταση 640 χλμ (410 μιλίων) βορειανατολικά των ακτών της Βραζιλίας.
Ωστόσο ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι προέρχονται από το αεροσκάφος Airbus της Air France που εξαφανίστηκε χθες μυστηριωδώς στη μέση του Ατλαντικού.

Η ζώνη των ερευνών βρίσκεται 820 χλμ. από το αρχιπέλαγος του Φερνάντο ντε Νορόνια της Βραζιλίας, μεταξύ των εναέριων χώρων της Βραζιλίας και της Σενεγάλης και συμπίπτει με το τελευταίο αυτόματο σήμα, το οποίο έστειλε το αεροπλάνο, τα ξημερώματα της Δευτέρας.


Δορυφορικές φωτογραφίες της περιοχής τελευταίας λήψης αυτόματων σημάτων πτώσης του αεροσκάφους ,1/6/2009.


Aqua

2009/152 06/01/09 14:45 UTC Pixel size: 4km   
Aqua
2009/152 06/01/09 14:45
UTCPixel size:1km 
UTC Pixel size:250m

Τα στοιχεία δείχνουν ότι δεν έχει εντοπιστεί  ίχνος από  κανένα από τα τρία ραδιοβοηθήματα χωρίς να έχει εκπέμψει σήμα κάτι που σύμφωνα με το Cnes (Εθνικό Κέντρο Διαστημικών Μελετών) σημαίνει ότι η καταστροφή ήταν πολύ γρήγορη.

Ο διευθυντής επικοινωνιών της Air France, Φρανσουά Μπρους, δήλωσε ότι κατά πάσα πιθανότητα το αεροσκάφος χτυπήθηκε από κεραυνό.  "Το αεροσκάφος είχε εισέλθει σε μια ζώνη όπου επικρατούσε θύελλα, με σφοδρές αναταράξεις, που προκάλεσαν δυσλειτουργίες, πρόσθεσε."

Ωστόσο, ειδικοί επισημαίνουν ότι οι κεραυνοί είναι σύνηθες φαινόμενο και το ενδεχόμενο αυτό δεν μπορεί να εξηγήσει από μόνο του την καταστροφή.  TA NEA On-line

Στην προσπάθεια για τα εύρεσης των αιτιών χρησιμοποιούνται  δορυφόροι του προγράμματος αμυντικής υποστήριξης και αναλύονται για οποιαδήποτε σημάδια λάμψης από το jet'.

Επίσης  πηγή από το Πεντάγωνο αρνήθηκε να σχολιάσει ότι ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός με το "μάτι στον ουρανό" χρησιμοποιείται για τα πιθανά σημεία εξαφάνισης και ότι η περιοχή είναι κορεσμένη με αναγνωρίσεις UFΟ. 
The Spoof French Airbus vanishes over Bermuda Triangle funny satire story

Ενώ η εξαφάνιση της πτήσης 447 Air France στον Ατλαντικό είναι ασυνήθιστη, έχουν υπάρξει προηγούμενες περιπτώσεις αεροσκαφών που εξαφανίστηκαν  κατά τη διάρκεια πτήσης.

Δεκέμβριος 1945, μια ομάδα από πέντε βομβαρδιστικά αεροπλάνα  εξαφανίστηκε  μαζί με  14 αεροπόρους σε μια στερεότυπη περίπολο στην περιοχή μεταξύ του Μαϊάμι και της Φλώριδας γνωστών ως τρίγωνο των Βερμούδων. Τα άτομα είχαν εκπέμψει σήμα ότι χάθηκαν και οι πυξίδες τους δεν λειτουργούσαν πριν εξαφανίζονται. Τα αεροπλάνα δεν βρέθηκαν ποτέ.

Αύγουστος 1947, Ένα αμερικανικό επιβατικό αεροσκάφος εξαφανίστηκε καθώς πέτασε  μεταξύ του Μπουένος ’ιρες, της Αργεντινής, και του Σαντιάγο, Χιλή, μέσο Mendoza. Κανένα συντρίμμι δεν ανακαλύφθηκε για πάνω από 50 έτη, και  προκάλεσαν θεωρίες συνωμοσίας για  δολιοφθορά και απαγωγή από  αλλοδαπούς. Μια μηχανή Rolls R και τα ........... από εννέα από τα ένδεκα θύματα βρέθηκαν τελικά σε ένα παγετώνα στις ’νδεις.

Δεκέμβριος 1948, Ένα επιβατηγό αεροσκάφος NC16002 πλησίαζε στο τέλος μιας σχεδιασμένης πτήσης από το San Juan,του  Πουέρτο Ρίκο στο Μαϊάμι, Φλώριδας όταν εξαφανίστηκε μαζί με 29 επιβάτες και τα τρία μέλη του πληρώματος. Καμία πιθανή αιτία για την απώλεια δεν καθορίστηκε και το αεροσκάφος δεν βρέθηκε ποτέ. Η εξαφάνισή της έγινε στο φαινόμενο των τριγώνων των Βερμούδων.

Ιούλιος 1996, μια πτήση της  TWA για Παρίσι από την η Νέα Υόρκη χάθηκε αμέσως μετά από την απογείωση. Καμία προειδοποίηση καμία  ραδιοφωνική μετάδοση της συντριβής αλλά οι μάρτυρες ανέφεραν μια βολίδα στον ουρανό. Συνολικά 230 άνθρωποι πέθαναν.

Το 1999, μια Egyptair πτήση 990 από τη Νέα Υόρκη στο Κάιρο χάθηκε στον Ατλαντικό Ωκεανό 60 μίλια από την αμερικανική ακτή. Και οι 217 άνθρωποι πέθαναν στη συντριβή, αλλά το μυστήριο περιβάλλει ακόμα την αιτία του. 

Η Adam Air Flight 574 μεταξύ των ινδονησιακών πόλεων του Surabaya και Manado εξαφανίστηκε από τη δυτική ακτή την 1η Ιανουαρίου 2007. Ενώ τα όργανα καταγραφής πτήσης ανακτήθηκαν , τα σώματα  των 102 ανθρώπων δεν βρέθηκαν ποτέ.

Air France crash mystery of plane disappearances - Telegraph

Αεροπορικές πτήσεις & UFO 

 
 
 
 
 

 

2/6/2009 Πόλη Γκουϊγιάνγκ Κίνα. 
Σε αστική περιοχή στην πόλη Γκουϊγιάνγκ, φωτογραφήθηκε τυχαία ένα άγνωστο  στοιχείων ιπτάμενο φωτεινό αντικείμενο .
Ο χρόνος που εμφανίζεται στην κάμερα, είναι 21:20 στις 23 Μαΐου 2009.

news.gog,com 
 
  --------------------------------------------------------------------------------------------------------
2/6/2009 Επαρχία Xi'an Κίνα
Στης 31 Μάιου το βράδυ φωτογραφήθηκε από το  μπαλκόνι αυτόπτη μάρτυρα  ένα UFO στον ουρανό. Το άγνωστο αντικείμενο φαίνεται, να κινείται με αργούς ρυθμούς από την Ανατολή προς τη Δύση, περίπου για  δύο λεπτά.

NWEST.COM
 
   

 

                                                                                                                                                   

  

We suggest that you use Internet Explorer 5.5 or above of 1024x768 resolution.

Νόμος  πνευματικής ιδιοκτησίας  .’ρθρο 66 Ν.2121/93 
HUFORC  1982-2008  Στο Internet 2003/05 URLwww.huforc.net Από 22/8/08 στο www.huforc.gr 
 
Επικοινωνία μαζί μας huforc@mailbox.gr   
     Webmaster info@huforc.gr (English language )

x
 

                                                          
                                                     
 
 
 
 

 

 

  Hellenic UFO Reporting Center 1982 - 2013 ©  2008 - 2013

  -  Hellenic UFO Reporting Center Deep Impact News  - ExoPlanetNews - LunarNews - MarsNews -